Accomodatie

Onze vakantiewoning is volledig uitgerust om 5 tot 7 personen een aangenaam verblijf te bieden. 

3 Slaapkamers

Naast de slaapkamer met tweepersoonsbed en slaapkamer met een stapelbed en een eenpersoonsbed, kan ook de zithoek met een schuifwand afgesloten worden. De zetel daar kan omgevormd worden tot tweepersoons slaapbank.

Grote keuken

De ruime open keuken is volledig uitgerust met microgolfoven, fornuis, oven, koelkast met vriesvak, afwasmachine en de nodige huisraad. Aansluitend vind je de eethoek met tafel en acht stoelen.  

Badkamer

De badkamer heeft een wastafel, douche, ligbad en toilet. Ook is er een wasmachine en kan je gebruik maken van de aanwezige haardroger.

Polyvalente ruimte boven

Boven bevindt zich één grote open ruimte met een comfortabele zithoek met televisie, flexibel op te stellen tafels en stoelen, speeltafel met onder andere tafelvoetbal en snooker, en speelgoed voor de kleintjes.

Pelletkachels

De woning wordt verwarmd met een hydropelletkachel die de radiatoren aanstuurt. Een kleinere kachel in de eetruimte beneden zorgt voor extra warmte en gezelligheid. Het sanitair warm water wordt opgewarmd met een warmtepomp.

Apart toilet

In een aparte ruimte vind je een tweede toilet.

Berging

In de berging is het nodige materiaal om schoon te maken (stofzuiger, borstels, aftrekker en emmers) aanwezig. Hier staat de hydropelletkachel en liggen de zakken pellets. Verder zijn hier de afvalbakken om het vuilnis te sorteren. 

Tuin

In de organische tuin bevindt zich het terras voorzien van een tuintafel met acht tuinstoelen, en een speeltuig met schommels en glijbaan. 

Ruim overdekt terras

Aansluitend op de leefruimte boven bevindt zich een overdekt terras met zicht op het natuurgebied De Kevie.

Benedenverdieping
Benedenverdieping
Bovenverdieping
Bovenverdieping